Referenssit

  • Suomen Palkkakeskus on toiminut jo yli 10 vuoden ajan!
  • Luotettava, ammattitaitoinen ja pitkäaikaiseen yhteistyöhön sitoutunut kumppanisi!

Suomen Palkkakeskus on yhteistyössä mm. seuraavien kumppanuusyhtiöiden kanssa:

 

Aditro - Our focus benefits yours.

Me Aditrolla ymmärrämme asiakkaidemme tarpeen tehostaa toimintojaan, pystyä nopeasti vastaamaan muuttuvaan liiketoimintaympäristöön ja hyödyntämään HR-, palkka- ja taloushallintoa strategisemmin. Ainutlaatuisesta asemastamme johtuen pystymme tukemaan asiakkaitamme näissä tarpeissa.

Tarjoamme innovatiivisia, joustavia palveluja ja ratkaisuja, osaavia tekijöitä sekä tehokkaita prosesseja, vapauttaen siten asiakkaamme keskittymään omiin strategisiin liiketoimintoihinsa.

Yli 1 300 taitavaa Aditro-ammattilaista palvelevat yli 12 000 asiakasta tavoitteenaan luoda ensiluokkaisia asiakaskokemuksia ja lisäarvoa. Olemme läsnä ja lähelläsi liiketoiminnan tukea varten aina kun tarvitset. Puoli vuosisataa pohjoismaista johtajuutta HR- ja taloushallinnosta on opettanut meille miten voimme helpottaa työpäivääsi ja vapauttaa voimavarojasi niin, että pääset keskittymään omaan liiketoimintaasi.

 

Staria Oyj -Vahva uudistaja ja toteuttaja.

Staria yhdistää modernit taloushallinnon palvelut, toiminnanohjauksen ja Business Intelligence -palvelut. Olemme tunnettuja rohkeudestamme uudistaa ja kehittää talousprosesseja. Tarjoamme reaaliaikaista informaatiota liiketoimintasi ohjaamiseen.

 

 

Arol Finance Oy - Jokainen yritys tarvitsee osaavan ja aktiivisen tilitoimiston. Tilitoimistoksi meitäkin kutsutaan vaikka osuvampi sana olisi taloushallinnon asiantuntijayritys. Lue tarkemmat palvelukuvaukset tästä ja pyydä meiltä tarjous.

 

T&H Palvelut

 

 

 

T&H Palvelut on Helsingissä, Karkkilassa ja Haapavedellä toimiva nykyaikainen ja kokenut tilitoimisto, joka on erikoistunut palvelemaan pk-yrityksiä.

 

Innovatiivinen ja osaava taloushallinnon konsultointiyhtiö.

Tilitoimistopalvelut sekä pienille että keskisuurille yhtiöille. Tehostamme hallinnon toimintojanne ja autamme hallinnon kehittämisessä.

 

 

Työyhteisöjen uudistaja

MIFin päämääränä on uudistaa työyhteisöjä, joissa johdetaan ja kommunikoidaan paremmin ja jotka osaavat toimia paremmin kansainvälisessä ympäristössä – tehden parempaa tulosta.

 

Ajantieto Oy – tulevaisuuden talouskoulutusta

 

 

Ajantiedon koulutukset alkavat siitä, mihin tutkintoihin johtavat päättyvät. Koulutuksemme ovat käytännönläheisiä ja osaamistarpeita ennakoivia. Koulutustarjontamme soveltuu kaikille, jotka tarvitset työssään talous- ja liiketoimintaosaamista. Koulutuksissamme on käynyt noin 10 000 talousosaajaa yli kolmesta tuhannesta organisaatiosta.

 

 

Itella

Postin Netpostiin saat sähköisen palkkalaskelmasi nopeammin ja ekologisemmin kuin paperisena. Aktivoi maksuton palvelu käyttöösi tästä: www.netposti.fi.

 

Tekmililtä kieli- ja kulttuurivalmennukset - myös talous- ja henkilöstöhallinnon tarpeisiin

 

Tekmil tuottaa 17 kielen ja 120 kouluttajan voimin kieli- ja kulttuurivalmennuksia, käännös- ja tulkkauspalveluita yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat vahvistaa luontevaa ja vakuuttavaa ammatillista kommunikointia myös vierailla kielillä.  

Tekmil on arvostettu toimija ja alan nopeimmin kasvava yritys Suomessa. Asiakastyytyväisyystutkimuksen mukaan Tekmilin kouluttajien ammattitaito on 4,7/5. Tekmilin asiakkaista 96% haluaa suositella yrityksen palveluita. Lisätietoa: www.tekmil.com 

Kauppalehti Oy:n tutkimus- ja analyysiyksikön, Balance Consultingin, menestyjäluokituksessa Tekmil Oy on taloudellisen suorituskykynsä perusteella luokiteltu menestyjäyritykseksi myös vuonna 2013.

 

 

 

Lämpö- Lassila tekee kaikki LVI- alan työt asiakkaan tarpeiden ja toivomusten mukaisesti ammattitaidolla ja takuulla. Erityisosaamiseen kuuluu omakotitalojen käyttövesi- ja lämmitysputkitukset- ja ilmanvaihtoasennukset sekä nykyaikaiset lämpöpumpputoteutukset.

Kuukauden vinkki

05/2018.

KATRE. Tulorekisteri on jo nurkan takana! Startti ensi vuonna, 01.01.2019! Tästä voi tutustua hallituksen esitykseen: HE 134/2017 vp.

Järjestämme konkreettista koulutusta valmistautumisesta Katreen, kaiken pitää olla valmista 01.01.2019 ja työnteon rutiineja tulee muuttaa vuoden 2018 aikana:

Tutustu koulutukseen ja ilmoittaudu mukaan! Kurkkaa myös muut koulutukset!

Palkka-asioista vastaavien ajankohtaispäivä 2018

Jäljellä enää kaksi koulutusta!
Tampere 15.05.2018
Vaasa 16.05.2018.

Koulutuksessa käydään läpi kaikki ajankohtaiset asiat sekä tuttuun tapaan, hintaan sisältyy neuvontapalvelu sekä vuonna 2018 myös päivittävä uutiskirje!

Kiertueaikataulu

VUOSI 2018

Kevään 2018 koulutukset ovat alkaneet!

Kurkkaa koulutuskalenteri!

Yrityskohtaiset koulutukset

Meiltä voi tilata mm. suoraan koulutuspaletissamme olevia koulutuksia järjestettäväksi yrityksessänne tai koulutuksista voidaan koota Teille sopiva kokonaisuus!

Seuraa ilmoitteluamme fb:ssä ja kotisivuilla! Voit myös tilata koulutuskirjeen tästä!

Yst.terv.
Tanja Vartiainen
Suomen Palkkakeskus