Yleisinfoa palkanlaskennan koulutuksista

Mitä:

 • Suomen Palkkakeskuksen koulutuksissa käsitellään käytännön läheisesti palkkahallintoa koskeva lainsäädäntö sekä keskitytään palkanlaskennan osa-alueeseen. Asiat käydään läpi loogisesti ja jäsennellysti ottaen huomioon työelämän lähtökohdat.
 • Teoriaosuudet avataan aina tehtävien tai esimerkkien avulla. Tehtävien ratkaisut käydään yhdessä läpi koulutuspäivän aikana. Ratkaisut lähetetään myös sähköpostitse koulutuspäivän jälkeen, näin Sinulla ei ole kiirus kirjoittaa päivän aikana vastauksia ylös!
 • Seuraamme tiiviisti palkkahallinnossa tapahtuvia muutoksia ja tuomme koulutuksiin aina ajantasaisen tiedon.

Missä:

Tutustu koulutuskalenteriimme, klikkaa tästä!

Kenelle:

 • Koulutuspäivät ovat suunnattu kaikille, joiden työnkuvaan kuuluu palkkahallinto/palkanlaskenta.
 • Peruskoulutus on suunnattu palkanlaskennan työtehtäviä aloitteleville henkilöille ja sopii hyvin myös palkanlaskennan yhteyshenkilöille, esimiehille, hr-henkilöstölle sekä kirjanpitäjille. Sopii hyvin myös konkareille, jotka haluavat perustietoihin päivitystä!
 • Jatko-, palkanlaskennan ammattilaisen- ja vuosilomalain koulutuspäiville osallistuvilla tulisi olla kokemusta palkanlaskennasta.
 • Palkka-asioista vastaavien ajankohtaispäivä 2018 sopii kaikille, joiden työnkuvaan kuuluu palkka-asioiden hoitaminen.

Hinta ja neuvontapalvelu:

Kouluttajat:

Tanja Vartiainen: Kouluttajalla on monipuolinen käytännön läheinen erityisosaaminen palkkahallinnon eri osa-alueista vuodesta -98 alkaen:

Hän on hoitanut palkkahallintoon kuuluvia työtehtäviä vuodesta 1998 alkaen ja ollut yrittäjänä vuodesta 2004.
Työtehtävät ovat olleet monipuolisia ja vuosien saatossa on kertynyt runsaasti kokemusta myös erilaisista palkkajärjestelmistä.  Tanja pitää hyvin tärkeänä sitä, että voi tuoda palkanlaskennan koulutuksiin mukaan käytännönläheisyyden, erikoistilanteista esimerkkejä ja vankan kokemuksen. Hän on saanut erityistä kiitosta asiantuntevasta, käytännönläheisestä, selkeästä ja piristävästä esiintymisestä. Hieman lisätietoutta:

 • laskenut yli 100 000 palkkalaskelmaa ja laskee edelleen
 • lähes 20 vuoden kokemus työskentelystä tilitoimistojen ja palvelukeskusten kanssa
 • perustanut asiakkaan kanssa yhteistyössä palkanlaskennan palvelukeskuksen Tampereelle, toiminut palvelukeskuksen vetäjänä
 • tekee yhteistyötä eri koulutus- ja valmennusyritysten kanssa mm. MIF
 • sekä kouluttaa ja konsultoi tilitoimistoissa, palvelukeskuksissa ja yrityksissä

HUOM! Olemme tukenasi myös koulutuksen jälkeen! Tämä palvelu kuuluu Suomen Palkkakeskuksen koulutuspäiviin osallistuneille henkilöille vuoden ajaksi eteenpäin (tarkemmat tiedot tästä).

Tervetuloa koulutukseen!

Kuukauden vinkki

05/2018.

KATRE. Tulorekisteri on jo nurkan takana! Startti ensi vuonna, 01.01.2019! Tästä voi tutustua hallituksen esitykseen: HE 134/2017 vp.

Järjestämme konkreettista koulutusta valmistautumisesta Katreen, kaiken pitää olla valmista 01.01.2019 ja työnteon rutiineja tulee muuttaa vuoden 2018 aikana:

Tutustu koulutukseen ja ilmoittaudu mukaan! Kurkkaa myös muut koulutukset!

Palkka-asioista vastaavien ajankohtaispäivä 2018

Jäljellä enää kaksi koulutusta!
Tampere 15.05.2018
Vaasa 16.05.2018.

Koulutuksessa käydään läpi kaikki ajankohtaiset asiat sekä tuttuun tapaan, hintaan sisältyy neuvontapalvelu sekä vuonna 2018 myös päivittävä uutiskirje!

Kiertueaikataulu

VUOSI 2018

Kevään 2018 koulutukset ovat alkaneet!

Kurkkaa koulutuskalenteri!

Yrityskohtaiset koulutukset

Meiltä voi tilata mm. suoraan koulutuspaletissamme olevia koulutuksia järjestettäväksi yrityksessänne tai koulutuksista voidaan koota Teille sopiva kokonaisuus!

Seuraa ilmoitteluamme fb:ssä ja kotisivuilla! Voit myös tilata koulutuskirjeen tästä!

Yst.terv.
Tanja Vartiainen
Suomen Palkkakeskus