Palkanlaskentaa Syvemmin - jatkokoulutus

Koulutus on suunnattu Sinulle, joka olet käynyt palkanlaskennan peruskoulutuksen tai Sinulla on jo kokemusta palkanlaskennasta. Aihealueet käydään läpi monipuolisten tehtävien avulla, joista voit ottaa opin heti mukaan käytäntöön. Tule mukaan kartuttamaan, vahvistamaan ja päivittämään palkanlaskennan tietotaitoa.
Kouluttautumalla pysyt ajan tasalla!

Kouluttaja: Tanja Vartiainen

Koulutuspäivän sisältö:

 • Kuukauden vaihteen työt:
  -->
  veroilmoitus työnantajasuorituksista ja palkkasuoritusten yhdistelmä: uusimmat ohjeet!
  --> lomapalkkavelka ja sen merkitys: 
  kuinka lomapalkkavelkaraporttia luetaan?, mitä raportilta voi tulkita?, mihin tietoja voi käyttää?, lomapalkkavelan muodostuminen ja käsittely kuukausittain.
  --> kirjanpidon tositteet: palkkatosite ja lakisääteiset sosiaalikulujen jaksotukset, sosiaalivakuutusmaksujen läpikäynti
  --> muut kk-ilmoitukset eri sidosryhmille
 • Koeajan laskeminen: käydään läpi työlainsäädäntöön tulleet muutokset koskien koeaikaa, monipuolisia esimerkkejä koeajan pidentämisen laskemisesta! Esim. kuinka toimitaan kun työsuhde on määräaikainen?
 • Työsuhteen erilaisia päättymistilanteita ja lopputilin laskeminen sekä erilaisten erien käsittely: selkeät ja kattavat pelisäännöt eri tilanteisiin.
 • Sairauspoissaolot ja työnantajavelvoitteet: mm.aikaprioriteettisäännökset ja poikkeukset, palkanmaksuvelvollisuus ja laskenta eri tilanteissa, osa-aikatyön vaikutukset poissaolojen käsittelyyn ja laskentaan.
 • Palkan kuittauksen ja ulosoton haasteet: kuinka paljon palkasta voi kuitata ja kuittausoikeuden rajoitukset?, voiko palkasta periä yhtäaikaa sekä saatavia että ulosottoa?, periaatteet ja käsittely, luontoisedut ulosottoa ja kuittausoikeutta laskettaessa, ulosoton ja kuittausoikeuden laskeminen eri tilanteissa.
 • KTA-laskenta ja sudenkuopat: kuinka ja missä järjestyksessä yleiskorotukset tulee huomioida?, KTA-laskentakausien ja palkankorotusten ajankohtien tuomat haasteet, mahdollisten korjausten tekeminen.
 • Runsaasti tehtäviä päivän aikana! Laskin mukaan!

Seuraamme tiiviisti muutoksia ja päivitämme tarvittaessa ohjelmaa.
Pidätämme oikeudet muutoksiin.
 

Paikka ja aika:

 • Varattavissa yrityskohtaisena koulutuksena syksyllä 2017, kysy tarjousta!

Koulutuspäivän hinta: 425 euroa + voimassa oleva alv.
Kurkkaa hinnasto, jos osallistujia on enemmän kuin 1hlö.

HUOM! Hintaan sisältyy suosittu palkanlaskennan neuvontapalvelu koulutukseen osallistuneelle henkilölle vuoden ajaksi eteenpäin*!

Koulutuspäivän kesto klo: 8.30-16.00.

Hinnat ja neuvontapalvelu

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen

*Lue lisää suositusta neuvontapalvelusta! 

 

Lämpimästi tervetuloa koulutukseen!

 

Koulutusterveisin,

Tanja Vartiainen

Suomen Palkkakeskus

Kuukauden vinkki

11/2017.

Työnantaja voi antaa työntekijöilleen verovapaasti kohtuullisen arvoisen joululahjan (esim. herkkukori). Lahjan arvo voi olla enintään 100 euroa. Verohallinnon ohjeen löydät tästä.

Kiertueaikataulu

VUOSI 2017

Kevään 2017 koulutukset ovat ohi!

Syksyllä 2017 voi tilata yrityskohtaisia koulutuksia.

Yrityskohtaiset koulutukset

Meiltä voi tilata mm. suoraan koulutuspaletissamme olevia koulutuksia järjestettäväksi yrityksessänne tai koulutuksista voidaan koota Teille sopiva kokonaisuus!

Seuraa ilmoitteluamme fb:ssä ja kotisivuilla! Voit myös tilata koulutuskirjeen tästä!

Yst.terv.
Tanja Vartiainen
Suomen Palkkakeskus

X