Ajankohtaista Palkkahallinnossa 2017 -koulutuspäivä

Koulutus on suunnattu kaikille, jotka hoitavat palkka-asioita.

Ajankohtaista Palkkahallinnossa 2017 -koulutuspäivästä saat kerralla mukaasi kattavan tietopaketin muutoksista ja ajankohtaisista asioista.
Muutosten vaikutukset käydään läpi monipuolisin ja kattavin esimerkein. Tietoisku myös KATRESTA (kansallinen tulorekisteri) erittäin käytännönläheisesti!

Koulutuksessa käydään läpi myös uusimmat oikeustapaukset, joita tulisi heti soveltaa palkkahallinnon työhön! Hyvät soveltamisohjeet!

Tule kartuttamaan tietotaitoa ja ottamaan irti konkreettiset hyödyt koulutuspäivästä. Näin varmistut sekä työnantajan että työntekijän oikeuksista ja velvollisuuksista.

Toivottavasti Sinäkin pääset mukaan kuulemaan, mikä palkkahallinnossa on muuttunut ja mitä muutoksia on tulossa! Pysyt ajan tasalla!

Viime keväältä palautteita:

"Loistava, huippu, onnistunut koulutus!"
"Todella hyvä kokonaisuus!"
"Vankka palkkaosaaminen kuuluu!"
"Uusia näkökulmia asioihin"
"Kun koulutuksen aikana ei kertaakaan katso kelloa :)"
"Juuri tarvittavat muutosten läpikäynnit, hyvät esimerkit"
"Paljon hyödyllistä asiaa, selkeästi ja tiiviissä paketissa ja hyvät käytännön esimerkit"
"Erinomaista kun hintaan sisältyy neuvontapalvelu!"

Lämpimästi tervetuloa koulutuspäivään! Todella hyvä tietopaketti!

 

Kouluttaja:

Antti Kondelin

Antti Kondelin toimii palkkahallinnon freelancer-konsulttina ja luennoitsijana.
Hän on jo yli 20 vuoden ajan luennoinut monipuolisesti palkanlaskentaan, sosiaaliturvaan ja verotukseen liittyvistä aiheista. Hän on aiemmin pitkään työskennellyt palkkahallinnon asiantuntijana Elinkeinoelämän keskusliitossa EK ja Verohallinnossa muun muassa ylitarkastajana. Näissä tehtävissä hän on osallistunut palkkahallintoa koskevien uudistusten valmisteluun ja tietää asioiden taustat.

 

Ohjelma:

8.30-9.00   Ilmoittautuminen ja aamukahvi

9.00-10.15 Kesälomakausi käynnistyy
Kestosuosikki aihe lomakauden alkaessa! Ajankohtaista asiaa vuosilomalaskentaan liittyen. Käytännönläheiset vinkit vuosilomien ansaintaan ja vuosilomapalkkojen laskentaan...ne sudenkuopat sekä myös selkeät laskentasäännöt! Painotus on tulleilla muutoksilla ja miten uudet säännökset huomioidaan laskennassa mm. siirretyt lomapäivät ja työajan muuttumisen huomioiminen kun loma pidetään.
Kattavat esimerkit!

10.15-10.30 Tauko

10.30-11.30 Työsuhteen erilaiset päättymistilanteet palkanlaskennassa
Käydään läpi esimerkein erilaisia työsuhteen päättymiseen liittyviä tilanteita ja maksettavien erien käsittelyä, mm. uusi ohje työsuhteen päättymiseen liittyvien suoritusten verotuksessa. Huom! Myös eroamisikä on muuttunut, käsittely sekä koeajan pidentämisen vaikutukset! Kerralla kaikki tietotaito haltuun!

11.30-12.30 Lounas

12.30-13.00 Pulmallisia palkanlaskennan tilanteita
Erilaisia mielenkiintoisia tilanteita mm. poissaolojen laskenta kun hlöllä on kokonaispalkka, johon sisältyy luontoisetuja tai palkka+edut päälle, vertailuja ja erilaisia vaihtoehtoja! Näitä esimerkkejä ei löydy oppikirjoista!  

13.00-14.00 Ylityölaskentaa, arkipyhien huomioiminen ja kiky!
Käydään läpi erilaisia tilanteita liittyen ylityölaskentaan. Perusperiaatteet ja poissaolojen vaikutus sekä muut vapaat viikolla mm. arkipyhien vaikutus. Miten ylityöt lasketaan osa-aikaisilla työntekijöillä? Korvauksien laskeminen viikonlopun erilaisista työtilanteista esim. päivystykset/varallaolo. Käydään myös läpi erilaisia ratkaisuja työajan pidennykseen liittyen (kiky) ja mm. miten tämä huomioidaan lopputilin laskennassa? Hyvät ja monipuoliset esimerkit palkanlaskennan tueksi! 

14.00-14.20 Iltapäiväkahvibuffet

14.20-15.30 Työlainsäädännön muutokset 2017 ja tulevat/vireillä olevat muutokset sekä uusimmat oikeuskäytännöt sekä TIETOISKU KATRESTA!
Muutoksia on tullut runsaasti ja niitä tulee koko ajan lisää! Mm. Suomen yleissitovuusjärjestelmä on nostettu pöydälle ja EK:n luopui keskusjärjestösopimuksista --> vaikutukset palkkahallintoon! Tässä osiossa käydään kattavasti kaikki muutokset läpi ja myös vireillä olevat sekä tuoreimmat oikeuskäytännöt, jotka tulee heti huomioida myös palkanlaskennassa. Me seuraamme puolestasi! Tule kuuntelemaan!

15.30-16.00 PalkkaKlinikka
Päivän päätteeksi Antti Kondelin vastaa osallistujien kysymyksiin. Kysymyksiä voit lähettää myös etukäteen!

Materiaali tulee sisältämään runsaasti käytännönläheisiä esimerkkejä.

Seuraamme tiiviisti kevään tapahtumia ja päivitämme tarvittaessa ohjelmaa. Pääpaino on muutoksilla. Pidätämme oikeudet muutoksiin.
 

Paikka ja aika:

  • Helsinki 03.05.2017: Sokos Hotel Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4
  • Turku 04.05.2017: Sokos Hotel Hamburger Börs, Kauppiaskatu 6
  • Seinäjoki 10.05.2017: Sokos Hotel Lakeus, Torikatu 2
  • Tampere 11.05.2017: Sokos Hotel Torni, Ratapihankatu 43

Koulutukset on pidetty! Järjestetään seuraavan kerran keväällä 2018!

Koulutuspäivän hinta: 425 euroa + voimassa oleva alv.
Kurkkaa hinnasto, jos osallistujia on enemmän kuin 1hlö.

HUOM! Hintaan sisältyy suosittu palkanlaskennan neuvontapalvelu koulutukseen osallistuneelle henkilölle vuoden ajaksi eteenpäin*!

Koulutuspäivän kesto klo: 8.30-16.00.

Hinnat ja neuvontapalvelu

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen

*Lue lisää suositusta neuvontapalvelusta! 

Lämpimästi tervetuloa koulutukseen!

Koulutusterveisin,

Tanja Vartiainen

Kuukauden vinkki

01/2018.

KATRE. Tulorekisteri on jo nurkan takana! Startti ensi vuonna, 01.01.2019! Tästä voi tutustua hallituksen esitykseen: HE 134/2017 vp.

Järjestämme konkreettista koulutusta valmistautumisesta, kaiken pitää olla valmista 01.01.2019 ja työnteon rutiineja tulee muuttaa vuoden 2018 aikana:
Oulu 01.03.2018
Hki 17.04.2018
Turku 18.04.2018
Tampere 15.05.2018
Vaasa 16.05.2018.

Ilmoittautuminen avataan 01/2019. Seuraa ilmoitteluamme!
Koulutuksessa käydään läpi kaikki ajankohtaiset asiat ja tuttuun tapaan hintaan sisältyy neuvontapalvelu sekä vuonna 2019 myös päivittävä uutiskirje!

Kiertueaikataulu

VUOSI 2018

Kevään 2018 koulutukset lähestyvät!

Koulutuskalenteri julkaistaan tammikuun aikana.

 

Yrityskohtaiset koulutukset

Meiltä voi tilata mm. suoraan koulutuspaletissamme olevia koulutuksia järjestettäväksi yrityksessänne tai koulutuksista voidaan koota Teille sopiva kokonaisuus!

Seuraa ilmoitteluamme fb:ssä ja kotisivuilla! Voit myös tilata koulutuskirjeen tästä!

Yst.terv.
Tanja Vartiainen
Suomen Palkkakeskus

X